Hoe ga ik te werk?

op welke wijze huur je mij in

Klik.Scan.Kickstart!

KLIK?

Ik maak graag kennis met je! We kijken eerst virtueel of er een klik is en we een goede match zijn. Neem gerust contact met me op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Dit kan via ZOOM, of telefonisch. Enthousiast? Dan gaan we verder met de gratis scan!

SCAN

Aan de hand van een aantal vragen kijken we samen waar voor jou de urgentie ligt en waar ik jou bij zou kunnen helpen. Afhankelijk van jouw behoefte en budget bepalen we welke inzet het beste bij jou past. Een vast aantal uur per week/maand op structurele basis via een urenpakket of losse, flexibele sessies voor advies of samenwerken.

KICKSTART!

Als we gaan samenwerken ontvang je een heldere overeenkomst van opdracht met alle afspraken. Binnen de pakketten hanteer ik een proefperiode van 3 maanden, waarin je het pakket zonder opzegtermijn kunt stopzetten. Na twee maanden plannen we een evaluatie in. Als we allebei nog steeds enthousiast zijn, zetten we het contract en de samenwerking voort. De flexibele sessies zijn uiteraard los en per keer in te plannen.

Mogelijkheden van inhuur:

Pakketten

Ik help je graag op regelmatige basis, zodat ik niet alleen maar 'brandjes blus', maar je structureel kan adviseren en ontlasten. Dan kunnen we bouwen aan jouw (online) bedrijf, jouw strategie en wordt er voor continuïteit gezorgd. Door het werken met pakketten weet je van tevoren precies wat het je per maand kost. Wel zo helder! Wanneer de werkzaamheden toenemen of afnemen, kun je eenvoudig switchen naar een ander pakket. Hoe groter het urenpakket, hoe voordeliger het bijbehorende uurtarief. Na de proefperiode van 3 maanden (zonder opzegtermijn) geldt een opzegtermijn van 1 kalendermaand, dus je zit nergens voor lange tijd aan vast.
kick-start
10 - 12 uur per maand
± 3 uur per week
We starten met een klein pakket, kijken samen waar de urgentie ligt en wat we als eerste aan gaan pakken.
*
meest gekozen: kickoff
17 - 21 uur per maand
± 5 uur per week
We starten met een iets groter pakket, of breiden de uitvoering van taken uit en zorgen dat er een goede structuur komt.
*
sidekick
25 - 29 uur per maand
± 7 uur per week
Naast de structurele uitvoering van taken, gaan we ook samen strategisch aan de slag. Jij hebt je eigen online sidekick.
*

Eenmalige opdracht, of onregelmatig

Als je me af en toe inhuurt voor werkzaamheden, of een eenmalige klus wilt uitbesteden, ga ik op basis van mijn uurtarief voor je aan de slag. Wanneer je me op regelmatige basis inhuurt, zijn de bovenstaande pakketten voordeliger qua uurtarief.

Afstemming en contact

Virtueel werken betekent dat ik niet fysiek bij jou op kantoor zit, maar met name op afstand voor je werk. Voor een goede afstemming van het werk en de voortgang houden we wekelijks contact via ZOOM, telefoon, Trello of mail. Indien gewenst kunnen we elkaar ook af en toe 'live' ontmoeten voor een werkafspraak. Wel zo fijn om elkaar ook live in de ogen aan te kunnen kijken ;) 

Tarieven

Zoals hierboven beschreven is het (uur)tarief afhankelijk van de wijze waarop je mij inhuurt. Ik bespreek de mogelijkheden graag met je tijdens een vrijblijvende kennismaking.
Profielfoto Ramona Stravers Sidekick4You
Vrijblijvende (virtuele) afspraak maken?