Hoe ga ik te werk?

en op welke wijze huur je mij in

Klik.Scan.Kickstart!

KLIK? 

Ik maak graag kennis met je! We kijken eerst virtueel, of onder het genot van een kop koffie of thee, of er een klik is. Neem gerust contact met me op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Via Skype, telefoon, of ergens live op locatie. Ook op locatie? Jazeker, dat ik virtueel werk betekent niet dat ik je nooit live zal zien ;) Enthousiast? Dan gaan we verder met de gratis scan

SCAN

Aan de hand van een aantal vragen kijken we samen waar voor jou de urgentie ligt en waar ik je bij zou kunnen helpen. Afhankelijk van jouw behoefte en budget bepalen we welke inzet het beste bij jou past. Ik ben al vanaf een paar uur per week inzetbaar. Per uur, op projectbasis, maar het liefst op structurele basis via een pakket (= abonnement), zodat we samen kunnen bouwen.

KICKSTART!  (met proef)

Als we gaan samenwerken ontvang je een heldere overeenkomst van opdracht met alle afspraken. Binnen de pakketten hanteer ik een proefperiode van 3 maanden, waarin je het pakket zonder opzegtermijn kunt stopzetten. Na twee maanden plannen we een evaluatie in. Als we allebei nog steeds enthousiast zijn, zetten we het contract en de samenwerking voort. 

Mogelijkheden van inhuur

Pakketten

Uiteraard kan ik een eenmalige klus voor je verrichten, maar ik help je graag op regelmatige basis, zodat ik niet alleen maar 'brandjes blus', maar je structureel kan ontlasten. Dan kunnen we bouwen aan jouw bedrijf en wordt er voor continuïteit gezorgd. Door het werken met pakketten weet je van tevoren precies wat het je per maand kost. Wel zo helder! Wanneer de werkzaamheden toenemen of afnemen, kun je eenvoudig switchen naar een ander pakket. Hoe groter het urenpakket, hoe voordeliger het bijbehorende uurtarief. Na de proefperiode van 3 maanden (zonder opzegtermijn) geldt een opzegtermijn van 1 maand, dus je zit nergens voor lange tijd aan vast. 
kick-start
10 - 12 uur per maand
± 3 uur per week
We starten met een klein pakket, kijken samen waar de urgentie ligt en met welke taken ik je meteen kan  ontlasten.
*


kickoff
17 - 21 uur per maand
± 5 uur per week
We starten met een iets groter pakket, of breiden de uitvoering van taken uit en zorgen dat er een goede structuur komt. 
*


sidekick
25 - 29 uur per maand
± 7 uur per week
Naast de structurele uitvoering van taken, kunnen we tevens processen en handige tools implementeren.
*


pro kick
32 - 37 uur per maand
± 9 uur per week
Je hebt een sidekick tot je beschikking, die proactief met je meedenkt en waar je structureel op kunt bouwen.
*


Projectbasis of eenmalige opdracht

Als je me af en toe inhuurt voor werkzaamheden, of een eenmalige klus wilt uitbesteden, ga ik op basis van mijn uurtarief voor je aan de slag. Wanneer je me op regelmatige basis inhuurt, zijn de bovenstaande pakketten voordeliger qua uurtarief. Je kunt me ook inzetten voor een specifiek project. We spreken dan vooraf een vast bedrag af. 

Afstemming en contact

Virtueel werken betekent dat ik niet fysiek bij jou op kantoor zit, maar met name op afstand voor je werk. Voor een goede afstemming van het werk en de voortgang houden we wekelijks contact via Skype, telefoon, Trello of mail. Indien gewenst kunnen we elkaar ook af en toe 'live' ontmoeten voor een werkafspraak. Wel zo fijn om elkaar ook live in de ogen aan te kunnen kijken ;) 

Tarieven

Zoals hierboven beschreven is het (uur)tarief afhankelijk van de wijze waarop je mij inhuurt. Ik bespreek de mogelijkheden graag met je tijdens een vrijblijvende kennismaking. 
Ramona Stravers - Sidekick4You virtueel assistent
Vrijblijvende (virtuele) afspraak maken?