Wat anderen over mij zeggen...

Ik gun elke ondernemer een eigen Ramona.
Wie een bedrijf heeft, of start, krijgt met veel zaken van doen waar je eigenlijk je energie niet in wilt steken. Tegelijkertijd zijn het op orde hebben van de zichtbaarheid en uitstraling van je bedrijf, als ook je financiën en administratie, belangrijke bouwstenen in je onderneming.

Als je altijd het volste vertrouwen wilt hebben dat je de zaak op orde hebt, ga dan in zee met deze sidekick. Accuraat, zorgvuldig, op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, behulpzaam, prettig eigenwijs en eigengereid in jouw voordeel, meedenkend, representatief, vaardig met vele systemen, sociaal, communicatief en komt afspraken na.

Ze heeft een hart van goud dat ze volledig ter beschikking stelt ter diensten van jouw bedrijf.

Ramona geeft je binnen de kortste keren de zekerheid dat je de zaken met een gerust hart aan haar kunt overlaten. En dat is wat je wilt. Ik gun elke ondernemer een eigen Ramona.
Alfred van de Pol
Alfred van de Pol
oud-directeur VDMMP, focus op veiligheid / Hoofd afdeling Producties en Congressen Politie
Als je een zorgvuldige én flexibele VA zoekt: werk met Ramona.
Ik was met mijn bedrijf op een punt waarbij ik te weinig tijd had voor een aantal zaken die toch belangrijk zijn om te groeien; continuïteit in online marketing, het inrichten van een webwinkel, het lanceren van een gratis online event.

Als congrescabaretier ben ik vooral een creatieveling, dus deze dingen wilde ik graag uitbesteden, zodat ik me op het creatieve gebeuren kon focussen.

Ramona heeft me enorm geholpen met het inrichten van mijn webwinkel. Verkopen terwijl je conferences schrijft, zeg maar. Ze heeft me ook geholpen met het aanbrengen van continuïteit in mijn online marketing. Het tweewekelijks versturen van mijn nieuwsbrief, het plaatsen van berichten op sociale media etc.

Daardoor ben ik nog zichtbaarder geworden en dat betaalt zich concreet uit in meer klanten.

Ook heeft ze veel werk uit handen genomen toen ik mijn online event De Humorweek lanceerde, dat heeft mij een hoop stress bespaard.

Het fijne van Ramona is dat ze zowel gestructureerd en zorgvuldig is, alsook creatief is en goed weet af te stemmen op jouw business. Ik heb bijvoorbeeld geen strak jaarplan, bij mij kunnen plannen veranderen. Daar gaat ze heel flexibel mee om.

En Ramona denkt mee: ook geweldig fijn. Dat maakt dat je plannen nog krachtiger worden en dat ik bijvoorbeeld 400 deelnemers had aan mijn Humorweek en mijn eerste avondvullende voorstelling uitverkocht was.
Marleen Bekker
Marleen Bekker
Congrescabaretier, dagaanjager en podiumcoach
www.marleenbekker.com
Ramona is echt een kei in structuur en plannen.
Kick some ***, stond er in de bevestiging die ik van Ramona kreeg, nadat ik haar hulp inriep voor het creëren van meer overzicht in mijn zee van taken en afspraken van verschillende opdrachten. Ik wil graag meer energie en tijd in mijn eigen onderneming kunnen stoppen, maar had al ernstig tijd tekort zonder dat ik dat deed. 

Ik maakte Ramona al mee als VA via de Utrechtse Communicatiekring en wist daardoor dat zij echt  een kei is in structuur en plannen.

In een middag zetten we een goede structuur op, in een systeem waarmee ik zelf aan de slag kon. Van tijd schrijven en slim factureren, tot goed taak- en agendabeheer.

Ik werk er nu een paar maanden mee en het werkt nog steeds. Het is een verademing vergeleken met hoe ik werkte en hoe veel meer grip ik nu heb op mijn week.

Ramona heeft een heel rustige, gedecideerde manier van doen, waarbij ze je fijntjes wijst op de zaken die beter kunnen. Als je daarna nog vragen hebt, kun je die gewoon stellen, ze blijft heel benaderbaar. En ze reageert supersnel, dat is ook heel fijn!
Mariska van Gelderen
Mariska van Gelderen
Freelance communicatieadviseur & webredacteur
MGV Communicatie
Ramona is een topper.
Je komt niet vaak mensen tegen die hun werk zo goed voor elkaar hebben als zij. Nauwkeurigheid, productiviteit, creativiteit en betrouwbaarheid kenmerken deze duizendpoot.

Dat zijn eigenschappen om te waarderen in een collega, maar minstens zo belangrijk zijn vriendelijkheid, interesse, behulpzaamheid en humor. And guess what... dat heeft ze ook allemaal.
Inge Gorissen
Inge Gorissen
oud-collega VDMMP en Specialist Ketenzorg GHOR, GGD Flevoland
www.ggdflevoland.nl
Ramona is een professional die je echt werk uit handen kan nemen, met je meedenkt en borg staat voor resultaat waar je iets aan hebt. Een zelfstandig werker, maar tegelijk iemand die sociaal bewogen is en oog heeft voor de ander. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.
Met Ramona is het goed zaken doen. Je weet wat je aan haar hebt en ze is recht door zee. Zeker niet op een vervelende manier, maar om duidelijkheid en de juiste verwachtingen te creëren en daarmee misverstanden, fouten en dus teleurstellingen te voorkomen.

Ze hecht grote waarde aan het zorgvuldig uitvoeren van haar werk en levert altijd een kwalitatief en inhoudelijk goed resultaat op.

Dat doet ze door planmatig en geordend te werken, waardoor het proces dat zij doorloopt bij het uitvoeren van werk transparant is. Dit zie je ook door de onderbouwing van de keuzes die zij maakt, keuzes die ze altijd goed kan verantwoorden.
Ton Monchen
oud-directeur VDMMP
Ze is discreet en enorm, echt enorm prettig om mee samen te werken.
Toen ik steeds meer klanten kreeg, moest ik beslissen of ik wilde blijven freelancen, of wilde gaan uitbreiden. Die keuze was duidelijk en dus moest ik, hoe lastig ook, werk uit handen gaan geven.

Een VA was een logische eerste stap. Vanaf het moment dat ik Ramona ontmoette wist ik dat zij het moest zijn en I’ve never looked back.

Ramona is betrouwbaar, punctueel en - voor mij erg belangrijk – heel proactief. Ze is creatief in haar oplossingen, weet veel van systemen en ze blijft op de hoogte van alles wat er in ondernemersland speelt. Super fijn!

Zodra ik iets aan haar overdraag hoef ik nooit iets te controleren en is het meteen van mijn bordje. Verder is ze discreet en enorm, echt enorm prettig om mee samen te werken.

Ik zou echt niet meer weten wat ik zonder haar zou moeten.
Anneke Drijver
Anneke Drijver
Founder van Improve Your Business Engilsh / Auteur van Master Your Business English
www.improveyourbusinessenglish.nl
Ze geeft ook tips en adviezen hoe bepaalde zaken nog beter opgepakt kunnen worden.
Ik vind het belangrijk dat mijn boekhouding klopt en up-to-date is. Dit geeft mij inzicht in kasstromen en zo weet ik ook precies hoe ik ervoor sta.

Ramona zorgt ervoor dat alles netjes in Moneybird wordt bijgehouden en geeft ook tips en adviezen hoe bepaalde zaken nog beter opgepakt kunnen worden. Wat fijn is aan werken met Ramona is dat ze zorgvuldig werkt, altijd haar afspraken nakomt en dat ze zelfs ook meedenkt over zaken buiten Moneybird.

Zo weet zij dat ik met Wordpress werk en dat er een giga update aan zat te komen, waarvan ik zelf niet op de hoogte was. Doordat Ramona mij hiervoor waarschuwde heb ik hier tijdig actie op kunnen ondernemen wat ervoor zorgde dat mijn site zonder problemen heeft kunnen blijven draaien. Heel handig als je op het punt staat om voor 3 weken naar de Filipijnen te gaan en je toch wilt dat je site bereikbaar is. 
Birgit Luijk
Birgit Luijk
Business coach / Online marketing expert
www.birgitluijk.nl
Ze snapt wat belangrijk is voor mijn bedrijf en voor mij als ondernemer.
Ik heb Ramona ingeschakeld omdat ik het steeds drukker kreeg in mijn bedrijf en ik moest prioriteren waar ik wel of niet nog zelf mee bezig wilde zijn.

Ramona neemt mij veel werk uit handen, waardoor ik me kan concentreren op de inhoud van mijn werk: het begeleiden van mensen en het geven van trainingen en inspiratiereizen voor mensen die worstelen met ongezonde relatiepatronen.

Ramona is een erg prettig persoon om mee samen te werken. Ze is betrouwbaar, nauwkeurig, denkt mee en is behulpzaam.

Ik vind het vooral fijn dat ze snapt wat belangrijk is voor mijn bedrijf en voor mij als ondernemer. Ik kan er op vertrouwen dat zij werkzaamheden op een goede manier oppakt en dat ik dingen aan haar kan overlaten.

Ik gun iedere ondernemer een Online Sidekick als Ramona!
Sarah Hofman
Sarah Hofman
Coaching, counseling & integratieve psychotherapie
www.sarahhofman.nl
Met Sidekick4You haal je een kanjer van een virtual assistant in huis! 
Het opzetten van mijn muziekbusiness heeft vooral veel tijd gekost omdat ik als een hamster in een wiel voortdurend vergeefs bezig was met het structureren van gegevens en werkstromen. Ik kende alle tools, maar wist ze niet samen te brengen tot een overzichtelijk systeem waar ik op kan blindvaren. Steeds weer slibde mijn computer dicht met een grote berg bestanden, een chaos die verlammend werkte.

En toen kwam Sidekick4You's Ramona. In één intensieve middag liet ze me zien hoe alle radertjes in elkaar passen, hoe het allemaal zo eenvoudig mogelijk te houden en hoe het overzicht te bewaren.

Ramona straalt liefde uit voor haar werk en zit net zozeer op het puntje van haar stoel om mij de kneepjes van het vak te leren, als ik op het puntje zit om geholpen te worden.

Ik kan weer een hele tijd vooruit en als ik weer ergens tegenaan loop, zal ik zeker Ramona weer in de arm nemen. Met Sidekick4You haal je een kanjer van een virtual assistant in huis!
Ingrid Gans
Zielszangeres en componist
www.ingridgans.com
Ontzorgen. Dat is de term die het beste bij Ramona past.
Ramona was diegene die mij hielp met alle details. Al mijn foutjes én fouten in voorstellen, offertes en facturen waren er altijd uit na haar controle.

Wat een rust gaf mij dat! Ik wist exact wat ik aan haar had en waar ik op kon vertrouwen. Ik kon mij daardoor richten op andere zaken.

Haar manier van werken is zorgvuldig en planmatig te noemen. De kans op fouten of vergissingen is daardoor nagenoeg nihil. Het fijne van alles: ze geniet zichtbaar van het helpen van anderen. En last but not least: met een luisterend oor helpt ze je vaak weer op weg.
Roy Johannink
Roy Johannink
Training, advies & onderzoek
www.royjohannink.nl
Ramona is vanuit haar rol bij adviesbureau VDMMP een onmisbare vraagbaak geweest.
Je kon altijd bij haar terecht als het ging om processen, regels en allerlei andere interne zaken. Ramona zorgde ervoor dat de interne bedrijfsvoering op rolletjes liep, zodat haar collega's zich daar nooit zorgen om hoefden te maken. Dat alles deed zij nauwkeurig, met behoud van het totaaloverzicht en gericht op kwaliteit.

Naast een focus op cijfers en processen heeft Ramona ook de gave om een sfeer of idee treffend om te zetten in een mooi (foto)beeld. Puur, strak en "net even anders" zijn kernwoorden die haar creatieve stijl typeren als het om vormgeving gaat.

Ze is een collega waar je op kunt bouwen. Als je haar een vraag stelt, weet je altijd dat het antwoord juist en volledig is. Ramona is analytisch, kan snel schakelen en denkt altijd met je mee. Daarnaast is ze zeer sociaal en betrokken, wat haar een fijne collega maakt!
Miranda Brummel
Miranda Brummel
Senior Communicatieadviseur Politie 

Oh boy, wat een mooie woorden *bloost*...

Ramona Stravers - Sidekick4You
Wil je ook met mij werken?