Ready to roar in 2017!

Website Sidekick4You Ramona Stravers online

Vanwaar dit lieve snoetje als illustratie? Nou lezers, de spreekwoordelijke beren zijn inmiddels van de weg… sterker nog: de beer is nu los!

Vol enthousiasme stel ik je voor aan SIDEKICK4YOU: mijn bedrijf, waarmee ik als Virtueel Assistent andere ondernemers ondersteun, die tijd, handen of specifieke expertise tekort komen.

Ik doe dit door taken uit handen te nemen, werkzaamheden te structureren en/of systematiseren. Door deze tijdswinst en ondersteuning kunnen mijn opdrachtgevers zich weer focussen op waar zij goed in zijn en tenslotte ondernemer voor zijn geworden.

2016 was op zijn minst een ‘roerig’ jaar te noemen. Deze nazomer besloot ik het roer om te gooien, al mijn werkervaring en kennis te bundelen en het leukste daarvan als zelfstandige aan te gaan bieden. Een sluimerende wens kwam uit: mijn eigen bedrijf met de vrijheid en flexibiliteit om alles zo in te regelen, zoals het beste bij mij past en andere ondernemers te helpen, zodat zij hun doelen en dromen  kunnen nastreven.

Een belangrijke vraag, die ik mijzelf in deze afgelopen periode van intensieve voorbereiding en training regelmatig heb gesteld (en nog stel!), is:

“What is your néxt right move?”

-Oprah Winfrey

Een vraag die, naar mijn idee, élke ondernemer zich regelmatig zou moeten stellen. Het hield mij gefocust. Ik moest bepalen welke diensten ik nu precies aan wilde gaan bieden en voor welke doelgroep ik dat het liefste zou willen doen. Nu is mijn ‘next right move’ jou kennis te laten maken met Sidekick4You, spannend en oh zo leuk!

Geïnteresseerd? Nieuwsgierig?
Ik nodig je uit een kijkje te nemen op mijn website, waarop ik meer vertel over wat ik voor jou kan betekenen, mijn werkwijze en wie die sidekick nu precies is…

Ik kijk uit naar 2017, waarin het fantastisch zou zijn om aan het werk te kunnen gaan met een paar supergave opdrachtgevers. Samenwerken aan de ontwikkeling van hun bedrijf, dienst of product. Mij tegelijkertijd verder te ontwikkelen in online marketing. Ja, je leest het goed, de volgende training staat alweer in de planning!

So, I’m ready to ‘roar’ in 2017! Jij ook?
Kun je mij daar goed bij gebruiken, of ken je iemand die een sidekick nodig heeft? Geef me dan een brul!

Hartelijke groet!
Ramona  Stravers


Wil je op de hoogte blijven?

Volg dan mijn Facebook-pagina en/of schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van SidekickYou:

[mc4wp_form id=”101″]