Wie is die sidekick?

Profielfoto Ramona Stravers Sidekick4You

Hi, ik ben Ramona

Ik help ondernemers online een kick-ass business te runnen en laten groeien zonder 'overwhelmed' te raken.

Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina! Mijn naam is Ramona Stravers. Multipassionate online ondernemer en 'digitale duizendpoot' met een creatief brein, dat tevens dol is op online structureren en systematiseren.

Voordat ik in 2016 het avontuur aanging om mijn eigen bedrijf als online sidekick te starten, heb ik meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij diverse kleine én grote bedrijven. Ik heb mij mogen ontwikkelen op het gebied van bedrijfsvoering, office- en projectmanagement. Online marketing & communicatie en de financiële administratie, ik zat overal op, tussen of in. Door mijn interesse in digitale techniek en mijn nevenactiviteit als fotografe heb ik mij tevens ontwikkeld in beeldbewerking.
Deze veelzijdigheid en kennis van zoveel aspecten waar een (online) ondernemer mee te maken krijgt, mijn creativiteit en plezier in alles omtrent 'online ondernemen', heb ik gebundeld in een aantal diensten. Deze zet ik nu met heel veel plezier als sidekick in voor andere ondernemers! Als online adviseur én praktisch, online ondersteuner van met name zzp-ers en als trainer/coach van startende VA's help ik andere ondernemers een kick-ass (online) bedrijf te runnen zonder overwhelmed te raken. Want zeg nou zelf: 

"Every hero needs an online sidekick!"

Hoe anderen werken met mij ervaren? 

ervaringen met Ramona Stravers van Sidekick4You

Tweede certificering!

certificaat virtueel succes Ramona Stravers
In 2017 ontving ik mijn tweede certificering. Deze keer voor Virtueel Succes. Ik volgde gedurende 10 maanden een training, inclusief een stage van 6 maanden, over het implementeren van online marketing & het online lanceren van een product of dienst voor een opdrachtgever. Ik leerde klanten te adviseren en ondersteunen om online succesvol te zijn en schreef er dit blog over.

Ben ik gek op...

Mijn lief Arno, mijn familie & vrienden. Samen in onze good old camper op pad gaan en genieten van de mooie plekjes op deze wereld, maar ook thuis cocoonen met een spannende film. Humor & lachen. Spannende bioscoopfilms. Concerten en cabaret. Muziek lekker hard aan in de auto, of in huis en al 'dansend en zingend' huishouden. Mooie plaatjes. Iets visueel aantrekkelijk maken. Mijn nevenactiviteit als fotografe. Mijn bondgenoten de Macbook en iPhone (die laatste wijkt niet van mijn zijde ;) behalve als ik mijn wekelijkse duik in het zwembad neem, of mij in het zweet aan het werken ben met een online thuistraining (jep, ook dat online ;) 
Ramona Stravers met telefoon

Waarom ik Online Sidekick ben geworden?

Ik geniet van de afwisseling en veelzijdigheid van dit werk, het adviseren, ontzorgen en trainen van andere ondernemers en de flexibiliteit die het online werken mij geeft. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat het flexibele online werken dé toekomst is.

Na een reorganisatie van mijn toenmalige werkgever in 2016, lag mijn toekomst wederom open. Dat was hét moment om het roer om te gooien. Ik besloot al mijn werkervaring en kennis te bundelen en het leukste daarvan als zelfstandige aan te bieden. Een wens kwam uit: mijn eigen bedrijf met de vrijheid en flexibiliteit om alles zo in te regelen zoals het beste bij mij past. Plaatsonafhankelijk werken, op het moment van de dag dat ik op mijn best ben, te combineren met de andere zaken die ik belangrijk vind in mijn leven, dat geeft een geweldig gevoel van vrijheid. 

Zeggen anderen over mij...

Een vragenrondje onder mensen die mij goed kennen, leverde deze fantastische complimenten op en heb ik blozend genoteerd:
Ramona Stravers eigenschappen
accuraat ~ betrouwbaar ~ creatief ~ attent ~ oog voor en scherp op details ~ betrokken ~ snel schakelende alleskunner ~ discreet ~ eerlijk ~ resultaatgericht ~ plichtsgetrouw ~ integer ~ empathisch ~ perfectionistisch ~ doorzetter ~ regelt álles tot in de puntjes ~ ook nog eens een 'fabulous fotografe' ~ kent haar kracht ~ vraagbaak / meedenktank ~ bovenal een warm mens. 

*bloos*

Eerste certificering!

Sinds december 2016 ben ik gecertificeerd Virtueel Professional. Lees er meer over in het blog.
Certificaat Virtueel Professional Ramona Stravers

Een wijze vraag die mij regelmatig gefocust houdt... (want ja, mijn mind gaat regelmatig creatief alle kanten op ;)

enne... wat is die van jou? Contact met mij opnemen? ;) 

Ontwikkelen...

Ik blijf mezelf ontwikkelen door het volgen van trainingen, workshops en het 'struinen' naar informatie binnen de digitale wereld. Ik vind het heerlijk om nieuwe online dingen te leren en ben een echte 'sucker for knowledge'.