Gecertificeerd 2017 in!

Yeay! Vanaf vorige week mag ik mijzelf gecertificeerd Virtueel Professional noemen. De afgelopen maanden heb ik een programma gevolgd aan de Academie voor Virtueel Assistenten. Tijdens dit programma leer je jouw expertise op de juiste manier in te zetten en aan te bieden en een succesvol bedrijf als Virtueel Assistent aan huis op te bouwen. Na een periode van hard werken heb ik het programma deze maand met een eindpresentatie succesvol afgerond. Vol trots voer ik nu met mijn bedrijf Sidekick4You het digitale certificaat van Virtueel Professional!

En dat smaakt naar meer…
In 2017 leg ik de lat nog wat hoger en ga ik door met het vervolg: het Certificeringsprogramma Virtueel Succes. Er komen steeds nieuwe vragen vanuit de markt op het gebied van online marketing en dat vraagt om nieuwe kennis van tools en techniek. In dit praktische programma van circa 9 maanden leer ik:

  • hoe ik mijn klanten help met het toepassen van online marketing en
  • welke keuzes slim zijn en waarom niet alles voor elke doelgroep werkt.

Hiermee kan ik:

  • mijn opdrachtgevers helpen daadwerkelijk stappen te zetten om online succesvol te zijn,  te groeien en
  • mijzelf, met deze expertise op het gebied van online tools en marketing, onderscheiden in de markt van Virtueel Assistenten.

Het mooie van dit programma is dat je het geleerde tijdens de opleiding meteen in de praktijk brengt bij een (stage)opdrachtgever, die ook op haar/zijn manier deelneemt aan het programma Virtueel Succes en er op deze wijze dubbel van profiteert (een geleverde dienst tegen een gereduceerd tarief).

Onderscheiden als VA
Het lijkt me ‘kicken’ om klanten te helpen met een plan van aanpak en het maken van een lanceringsplan voor een nieuwe dienst of product. Waarbij ik de ondernemer nóg beter kan adviseren en mijn nieuwe kennis toe kan passen. En hiermee natuurlijk ook zelf weer een volgende stap te zetten met mijn bedrijf als Virtueel Assistent.

Ik houd jullie graag op de hoogte van de vorderingen en de (nieuwe) tools en technieken die ik ga gebruiken. Vind je het leuk of interessant om dit te volgen, volg dan mijn zakelijke Facebookpagina.

Virtuele groet!
Ramona Stravers


Wil je op de hoogte blijven van Sidekick4You?

Volg dan mijn Facebook-pagina