Waar kan ik je bij helpen?

Geen ondernemer is hetzelfde en elke behoefte is anders. De één wil graag tijdwinst en terugkerende (rand)taken structureren en automatiseren, de ander wil een sparringpartner die meedenkt en adviseert over de interne werkprocessen of de online & e-mailmarketing. Misschien heb je zelf al een idee waar ik je mee kan helpen en anders gaan we er samen voor zitten. Mijn expertises vind je hieronder: 

Ik adviseer je graag over en ondersteun je bij onderstaande zaken:

Online & e-mail marketing
Online zichtbaar en vindbaar zijn is erg belangrijk voor een ondernemer. Ik help jou graag je zichtbaarheid een boost te geven en online te werken aan jouw 'know-like-trust'-factor.
Inrichten en systematiseren van werkprocessen
Het online inrichten en digitaliseren van jouw werkprocessen. Ik adviseer je hier graag over. Er zijn zoveel handige tools die jou tijd kunnen besparen.
Contentbeheer website & social media
Het opmaken, redigeren en plaatsen van blogs en andere content op je website & social media. Aanpassingen op je website, je hoeft het niet allemaal zelf te doen.
Levering diensten & producten
Hulp nodig bij de voorbereidingen van jouw evenement, training, of de levering van jouw (online) producten of diensten? Er is heel veel mogelijk.
Communicatie & beeldbewerking
Schrijven van nieuwsbrieven (ActiveCampaign), redigeren van teksten, opmaken van visuals (in Canva). Jouw uitstraling naar buiten is in goede handen.
Administratie
Facturatie, het inboeken van inkoopfacturen en het koppelen van je bank en Mollie iDeal-provider, advies over je administratie in the cloud (Moneybird). Naast mijn creatieve knobbel zit ook nog een dikke cijferknobbel. 

Wie ik graag help?

Enthousiaste ondernemers (zzp-er of klein bedrijf) met een open en eerlijke persoonlijkheid. Die weten wat ze willen en samen met mij doelgericht willen bouwen aan de (door)ontwikkeling of start van hun online bedrijf, dienst of product. Die net als ik vertrouwen en een persoonlijke klik belangrijk vinden. Die open staan voor handige, nieuwe (online) ontwikkelingen en bereid zijn waar nodig of gewenst taken uit handen te geven, om zich weer volledig te kunnen richten op waar zij goed in zijn en daarmee hun doelen en dromen kunnen realiseren.

Eerst weten hoe ik te werk ga?