Blog.

Jouw woord van het jaar

Jouw Woord van het jaar

Heb jij jouw Woord voor dit jaar al gekozen? Lees in deze blog meer over deze mentale techniek, een breinprogrammering die jij in je voordeel in kunt zetten. Die jou richting zal geven en je zal helpen het leven te creëren wat je graag wilt, of een bepaalde verandering in je leven makkelijker te maken.
Lees meer...
tijdbesparende content-tip

#1 Tijdbesparende content-tip

Het creëren van content voor je zakelijke social media is niet altijd even eenvoudig. Ondanks dat jij misschien wel heel veel ideeën hebt waaróver je kunt posten, ontbreekt het je soms gewoon aan de tijd of de inspiratie om deze nieuwe posts uit te werken. In deze blog deel ik dan ook mijn #1 tijdbesparende content-tip met je.
Lees meer...
cadeau ideeën voor ondernemers

Cadeau ideeën voor ondernemers

Wil jij een ondernemer een leuk cadeau geven? Misschien een klant verrassen rond de feestdagen. Of iemand bedanken voor de fijne samenwerking. Of misschien wil jij jouw eigen verlanglijstje wel aanvullen ツ In deze blog heb ik wat leuke cadeau ideeën voor ondernemers voor je verzameld. Struin eens rond, misschien zit er iets leuks voor je tussen...
Lees meer...
zo maak je een goede 404 pagina

Tips voor een goede 404-pagina op je website

OEPS... jouw websitebezoeker heeft op een link geklikt van een websitepagina die niet (meer) bestaat en belandt op de 404-pagina van jouw website: "Pagina niet gevonden", "Page not found", "404 foutmelding". Dat probeer jij natuurlijk te voorkomen, maar als het dan tóch gebeurt, zorg er dan voor dat je een goede, error 404 pagina hebt gemaakt, of de standaardpagina hebt aangepast!
Lees meer...