Blog.

cadeau ideeën voor ondernemers

Cadeau ideeën voor ondernemers

Wil jij een ondernemer een leuk cadeau geven? Misschien een klant verrassen rond de feestdagen. Of iemand bedanken voor de fijne samenwerking. Of misschien wil jij jouw eigen verlanglijstje wel aanvullen ツ In deze blog heb ik wat leuke cadeau ideeën voor ondernemers voor je verzameld. Struin eens rond, misschien zit er iets leuks voor je tussen...
Lees meer...
zo maak je een goede 404 pagina

Tips voor een goede 404-pagina op je website

OEPS... jouw websitebezoeker heeft op een link geklikt van een websitepagina die niet (meer) bestaat en belandt op de 404-pagina van jouw website: "Pagina niet gevonden", "Page not found", "404 foutmelding". Dat probeer jij natuurlijk te voorkomen, maar als het dan tóch gebeurt, zorg er dan voor dat je een goede, error 404 pagina hebt gemaakt, of de standaardpagina hebt aangepast!
Lees meer...
plan jij tijd voor jezelf in je agenda

PLAN jij tijd voor jezelf IN JE AGENDA?

Plan jij tijd voor jezelf in je agenda? Ja, dus letterlijk in je agenda zetten? Laat ik het anders vragen: als je deze momenten voor jezelf niet inplant, kom je dan voldoende aan jezelf toe? Kom je dan ook echt toe aan de dingen die jij graag wilde doen? Nee, lees dan snel verder in deze blog.
Lees meer...
welk lettertype is dit

Welk lettertype, kleurcode, of WordPress thema is dit?

Wanneer je een mooie website of online post tegenkomt, vraag je je wellicht af: Wat voor lettertype is dit, wat is de naam van dit font? Welke mooie kleur is dit, welk kleurnummer (hex kleurcode) is er gebruikt? Wow, dit is een mooie website, welk Wordpress thema is hiervoor gebruikt? Dit kun je dus eenvoudig achterhalen. Lees hier hoe.
Lees meer...
wat is clickbait

Wat is clickbait? En wat kun je ervan leren…

Clickbait. Ook jij bent er een keer ingetrapt, net als ik... en vele anderen. Maar wat is clickbait precies en welke belangrijke les kun jij hieruit halen voor jouw eigen online marketing? Lees het hier. Inclusief 25+ voorbeeldtitels. Klik, beet!
Lees meer...
vochtigheidsmeter lifesaver voor planten

Een lifesaver voor jouw kamerplanten

Ben jij net als ik gek op mooie kamerplanten en werk jij het liefst met je mooie koppie in je eigen 'urban jungle'? Maar doen je planten het niet altijd goed :s. Check dan zeker even deze blog met een supertip, een lifesaver... nou ja, voor je planten dan.
Lees meer...
Welke webcam kopen

Mijn favoriete webcam

Voor mijn online business als Online Sidekick is een goede webcam onmisbaar. Ik gebruik deze om met Zoom of Skype te videobellen met klanten en mijzelf te filmen tijdens het maken van instructievideo’s. Regelmatig krijg ik de vraag welke webcam ik hiervoor gebruik en waarom ik juist voor deze gekozen heb. Dus op speciaal verzoek... mijn favoriet!
Lees meer...
Geld verdienen met je blog

Geld verdienen met je blog: affiliate marketing voor beginners

Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienen met je blog of website. Eén van de meest populaire manieren is het inzetten van affiliate marketing. Misschien heb je deze term al weleens voorbij zien komen, of iets gehoord over affiliate links. Wat is het nu precies, hoe kom je aan deze affiliate links voor op jouw website, wat zijn de voordelen en hoe kun ook jij relatief eenvoudig geld verdienen met je blog? Lees het hier.
Lees meer...
pak de regie

Pak jij de regie? Jij bent de regisseur van jouw leven

Een nieuw jaar... de "goede voornemens" vlogen je in januari om de oren op social media. Maar ik zeg: FORGET voornemens! Neem het je niet voor, maar ga daadwerkelijk iets doen. Onderneem ACTIE. JIJ bent verantwoordelijk voor de resultaten in jouw leven. In deze blog een vriendelijke kick onder jouw ass... voor als je die even nodig hebt.
Lees meer...
woordspin mindmap

100+ contentideeën voor je website en social media

Wil je regelmatig online zichtbaar zijn met je bedrijf of project en vind je het lastig om te verzinnen waar je allemaal over kunt posten, schrijven, bloggen en vloggen op je social media, website en in je 'nieuwsbrief'? Lees dan zeker deze blog waarin ik je een praktische en krachtige associatie-tip geef, waarmee jij binnen no time 100+ ideeën hebt.
Lees meer...